Kakšne so Odlike Dobre Stavnice?

Vsaka stavnica ima svoje prednosti in slabosti. Dandanes na spletu najdemo na desetine različnih stavnic, ki nam ponujajo razne bonuse in kvalitetne ponudbe samo zato, da bi nas privabili v svoje vrste.

Toda pomembno je, da ne naredimo odločitve prehitro. Najprej moramo napraviti dober pregled stavnic in ugotoviti, katere stavnice so najboljše za nas. Toda kako pa naj to ugotovimo, če nimamo prejšnjih izkušenj s stavnicami?

Zato smo za vas tu mi. Skupaj si bomo pogledali katere kvalitete naredijo dobro stavnico, in kako pravilno izbrati stavnico za vas.

Če na hitro povzamemo, so najpomembnejše kvalitete sledeče:

  • Dober začetni bonus
  • Hitra registracija in verifikacija
  • Dobra ponudba vplačilnih metod
  • Ponudba stav in športov
  • Kvote
  • Podpora strankam

Pa si poglejmo vsak kriterij posebej in kako lahko z njimi ločimo dobro stavnico od slabe stavnice.

1. Dober Začetni Bonus

Dober Začetni Bonus

Prav vsaka stavnica na spletu ima za nas na voljo zanimive ponudbe, preko katerih lahko pridemo do dodatnih igralnih sredstev. Seveda je to dobrodošla kvaliteta – temu rečemo bonus dobrodošlice.

Ta bonus dobrodošlice pa se velikokrat precej razlikuje od stavnice do stavnice. Višja kot je vsota tega bonusa, bolj nas lahko stavnica pritegne.

Poglejmo si primer.

Stavnica X nam za registracijo in prvo nakazilo ponuja bonus v višini 100% do €100. Ta bonus dobimo po prvemu nakazilu na stavnico. Če nakažemo €100, bomo dobili še dodatnih €100 za igranje stav v bonusih. Vsak znesek prvega nakazila do €100 bo prejel bonus. Ampak to velja samo za prvo nakazilo. Poleg tega pa veljajo tudi posebna pravila, ki določajo kdaj lahko ta znesek s stavnice poberemo.

2. Hitra Registracija in Verifikacija

Verifikacija

Ko izbiramo stavnico je hitrost registracije ena izmed pomembnejših možnosti. Nekatere stavnice nam sploh ne dovolijo igrati, dokler naš račun ni verificiran.

To seveda zniža naše mnenje o stavnici, a vendarle pa skoraj vsaka stavnico mora verificirati vaš račun preden boste lahko svoje dobičke pobrali na vaš račun. To storijo tako, da pregledajo vaš osebni dokument (kopijo) ter račun na vaš naslov prebivališča iz zadnjih 3 mesecev.

Hitrost registracije in verifikacije pa se med stavnicami razlikuje. Seveda pa bomo izbrali tisto stavnico, ki nam registracijo ponuja na hiter način. Mnoge stavnice nudijo registracijo samo preko telefonske številke.

3. Dobra Ponudba Načinov Plačila

Ponudba Načinov Plačila

Kot nova stranka radi vemo, kako lahko na svoj račun nakažemo igralni denar. Toda kako lahko to izvemo še preden se registriramo? Za to je potrebno kratko brskanje po spletu, kjer lahko hitro ugotovimo načine vplačila in izplačila na stavnici.

Seveda skoraj vsaka stavnica ponuja plačila preko kreditnih in debetnih kartic, pa tudi preko bančnih nakazil. Zelo dobrodošla pa so seveda nakazila preko raznih spletnih bank in storitev, kot so Stripe, PayPal, Neteller, Skrill, ter ostali.

Tu so še kriptovalute – da, nekatere stavnice nudijo vplačila preko kriptovalut.

4. Ponudba Stav in Športov

Stavnica lahko nove stranke pritegne z izjemno ponudba stav in športov na izbiri. Več stav in športov kot je na voljo, boljša bo naša izkušnja na stavnici, in več načinov dobitkov imamo na voljo.

Ko govorimo o stavah, tu moramo upoštevati recimo stave na gole, na igralce, kartone, rezultat, kote, in tako naprej. Ponudba športov pa je povsem nekaj drugega – recimo ena stavnica nam ponuja zimske športe, medtem ko druga stavnica nam tega ne. Zato bomo preferirali prvo stavnico.

5. Kvote

Tako je, tudi višina kvot se lahko včasih precej razlikuje od stavnice do stavnice. Na nas pa je, da si temeljito pogledamo kvote na vsaki stavnici in jih primerjamo med sabo.

Lahko se nam zdi majhna razlika v kvotah med stavnicami praktično nična, toda dolgoročno se v kvotah skrivajo veliki dobički. Zato je vredno raziskati več o kvotah in ponudbah stavnic, da bomo lahko uživali v višjih dobitkih.

Ali ste vedeli, da morate plačati tudi davek na svoj dobitek?

6. Podpora Strankam

Podpora Strankam

Zadnja odlika je verjetno med najbolj pomembnimi – kako dobra je podpora strankam, in kako hitro se stavnica odzove na morebitna vprašanja. Morda se vam to ne zdi pomembno, toda katero stavnico bi raje izbrali? Tisto, ki se na vaše vprašanje odzove hitro, ali tisto ki se na to sploh ne odzove?

Dobra podpora nam poveča zaupanje v stavnico in nas pusti varnejše.